Ny köpt!

Här kommer bilderna på de jag shoppade igår :)

Tror det var allt!


Uppsala

Hej!

Idag har jag vart i Uppsala och shoppat! Vi åkte till Uppsala vid 9 vet inte riktigt när vi åkte hem. Har haft det superkul idag:)

Lite bilder från idag!

I nästa inlägg får ni se vad jag har köpt:)


chillat:)

hej!
idag så är jag med amanda vi har inte gort så mycket bara chillat. men nu sitter vi hemma hos amanda ska snart stika till linnea och va med henne. men imorgon så ska jag till uppsala och shoppa med Moa Madde och Elin tror det bara var dom som skulle med! imorgon kväll så lägger jag in bilder från uppsala:) hare bra.

Bilder på Ella!


Ella♥

hej
I dag vaknade jag och Amanda vid 10 eller nåt, men sen så kollade vi på datan lite och så och spelade på mobilerna. Sen när vi kollade på klockan så var den typ halv 1 så då fixade vi oss sen åt vi frulle. Efter det så åkte amanda hem för jag skulle till min släkting som har fått barn för en vecka sedan. Dom fick en liten tjej som ska hetta Ella♥. men när vi kom hem från dom så var klockan typ 6 eller nått och då ringde moa och fråga om jag ville följa med på bio sen stack jag till moa!
lägger in bilder på Ella sen!
här är lite bilder som jag har knäppt!Porträtt bilder!

Foto: Amanda Engberg
Kamera: Canon EOS 600D
Modell: Jag

Myskväll med Amanda

Hej! Jag har inte bloggat på länge för att jag har vart borta så mycket hos kompisar. Men nu så sitter jag i sängen med Amanda och väntar tills Melodifestivalen ska börja. Ni får ha det bra, kram! Jag lägger in bilder sen som Amanda har fotat på mig.

lång promenad!

hej!
idag har jag vart i skolan. men när jag kom hem från skolan så sat jag mig vid datan och inte gorde så mycket men sen så bakade jag scones efter det så åt jag mat! men kom nyss hem efter en lång promenad med moa:)
en bild på en gammal header

Kalas!

Hej!

Har inte bloggat på nåra dagar! Men i lördags så var jag på 14 års fest för min kompis, som har fyllt 14 år. Och i söndags firade jag min lillebror som fyller 5 år idag. Älskar dig bror<3 och idag har jag inte gjort så mycket.


Fredag<3

Hej!
Här kommer lite bilder på hur jag sminkar mig:). Kommer inte skriva nå mer idag tror jag<3


Stan

Hej!
idag efter skolan så åkte jag Moa Elin och Amanda till stan! Jag köpte ett linne och örhängen:) men kom nys till mormor och morfar för jag ska sova där!


21.45

Här kommer lite bilder:)


En ny veckans blogg:)

Hej! Här kommer en ny veckans blogg! Så anmäl er nu:)


ONSDAG

hej!
igår på kvällen så åkte jag hem till moa och sov där! men idag har jag vart iskolan vi slutade kl 14.00 idag. men nu sitter jag och moa hos mig. men vid 19.00 tiden så ska jag moa och elin åka och kolla på bandymatch.
puss