grattis moa

hej!
idag så har jag vart iskolan som valnigt. men nu sitter jag hos linnea vi ska vell inte göra så mycket men vid 6 tiden så ska jag till moa för hon fyller 14 år idag:) skriver kanske mer sennare i kväll!

GRATTIS VÄRDENS BÄSTA-VÄN!


Stan:)

Hej! Här kommer bilder på de jag köpte idag:)


veckans blogg

hej nu är det veckans blogg!
om ni vill vara snäll så kan ni länka min blogg på er blogg jag ser vilka som gör det!

skolan ((Ååå))

hej!
ja idag vaknade jag vid halv 7 som man ska up till skolan(Ååå). men vid halv 8 så möte jag moa och elin sen gick vi till skolan. men har hafft ganska chill dag. snart har vi profilval sen slutar vi! men efter skolan så ska jag till stan med amanda vet inte vad jag ska köpa med det får ni se i kväll:) hare bra

(stav)

     ingen bild


jag vill ha sommar!!

hej! idag har jag inte hunnit lägga ut vinter bilderna! men det kanske blir imorgon då. ska snart hoppa in i duschen sen ska man väl ta och sova eftersom man ska upp halv 7 imorgon(skolan):(
är det bara jag som saknar sommaren?

vinter bilder

hej!
inatt sov amanda hos mig igen! men vi vaknade vid 11. då gick vi upp och åt frulle sen så fixade vi oss sen gick vi ut med min hund och knäppte vinter bilder! dom kanske nu få se sennare idag. men kl 2 så kom min mormor och morfar och åt mat som min mamma fyllde 45 det kommer väll mer gäster sennare! men hare bra:)

Klicka på länken

Klicka här för att tjäna pengar på din blogg!

Peppa mig!

Hej har haft ett uppehål med bloggandet för man har inte tid med det här när det är skola men jag ska försöka blogga mer nu det är bara att peppa mig. Med inatt sov Amanda här för mamma skulle bort så vi sov hemma själva. Men Amanda ligger fortfarande och sover. Men lite senare idag så kommer jag att visa hur jag sminkar! har tagit bort alla inlägg också som en liten uppfräsching!