sjuk...

hej! igår och idag så var jag hemma från skolan, för jag har haft feber och hosta och sånt men nu börjar det gå över... får se om jag kan vara med nån i morgon! blir inte så mycket bloggande när jag är sjuk...
kika in, på den här bloggen --->http://moasiirtola.blogg.se/

anmäl dig:)

Kika in på den här bloggen och anmäl dig till veckans blogg --->  http://moasiirtola.blogg.se

....

Hej i går så var jag med Moa! Vi kollade på film och åt lite gott! Sen så gick vi ut och gick. I dag så har jag varit med Moa och Elin, vi har inte gjort nånting typ!

Moa har veckans blogg så jag kommer att länka hennes blogg senare ikväll:)


Birka!!

Hej! Idag så har jag varit i skolan, slutade kl 3. När jag kom hem så tog jag lite glass:) sen så gjorde mamma pannkaka. Men om tag så ska jag på kalas! Ha det bra;)

Vet inte om jag har berättat om, att om 34 dagar så drar jag och Amanda och våra mammer till Birka båten och sover där en natt! längtar skitmycket:)


<3

Hej! Hann inte blogga igår som ni såg. Men igår så åkte vi till mamma, eller vi åkte hem till min låtsaspappa och gjorde mat. Det vart jätte gott! (stolt kock)


Tv!

Hej hej! Sitter med love och kolla på tv och käkar godis:)


;)

Hej! Kom nys till pappa på vägen hit så lysande jag på en riktigt bra skiva:) melodifestevalen 2012! Skriv vilken ni lått ni tycker är bäst!


Förlåt

Förlåt han inte blogga igår. För jag var i stan typ hela dagen:) men nu sitter jag hemma hos Moa och ska väll snart åka hem till pappa! Ha det så bra:)


Ansiktsmask!

Hej!
Idag så har jag bara chillat typ! Finns inte så mycket att skriva om mer men så här ser min morgon ut:) (kolla på bilderna)